Fotoprosjekt med våre vennlige byer

Fra 6. til 10. juli 2020 kunne unge innbyggere i Hérouville delta på et fotokurs organisert av PAJ hvor de fikk lære det grunnleggende innen fotografering, under veiledning av Hamza Bechta, fotograf og videograf. Ungdommene har valgt å uttrykke sin kunstneriske frihet på temaet idrett i byen.

I løpet av fotokursuken ønsket også ungdommer fra Agnam i Senegal og Tikhvine i Russland, to av de fire vennskapsbyene Hérouville Saint-Clair, å delta i fotoprosjektet om temaet sport i byen.

For å presentere alle bildene av ungdommene i de tre deltakerbyene, ble det arrangert en vernissage «Sport i byen» på Animasjons- og ungdomssenteret 10. juli. Dette var en mulighet for unge innbyggere i Hérouville og deres slektninger til å oppdage bildene deres så vel som bilder av unge mennesker fra vennskapsbyene Agnam og Tikhvine. Byens tjenestemenn deltok på arrangementet.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *