Fotoprosjekt med våre vennlige byer

Fra 6. til 10. juli 2020 kunne unge innbyggere i Hérouville delta på et fotokurs organisert av PAJ hvor de fikk lære det grunnleggende innen fotografering, under veiledning av Hamza Bechta, fotograf og videograf. Ungdommene har valgt å uttrykke sin kunstneriske frihet på temaet idrett i byen.

I løpet av fotokursuken ønsket også ungdommer fra Agnam i Senegal og Tikhvine i Russland, to av de fire vennskapsbyene Hérouville Saint-Clair, å delta i fotoprosjektet om temaet sport i byen.

For å presentere alle bildene av ungdommene i de tre deltakerbyene, ble det arrangert en vernissage «Sport i byen» på Animasjons- og ungdomssenteret 10. juli. Dette var en mulighet for unge innbyggere i Hérouville og deres slektninger til å oppdage bildene deres så vel som bilder av unge mennesker fra vennskapsbyene Agnam og Tikhvine. Byens tjenestemenn deltok på arrangementet.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.