Matlagingskurs 2020

Fra 13. til 17. juli 2020 kunne innbyggerne i Hérouville utveksle med unge mennesker fra tvillingbyene gjennom matlagingsoppskrifter! Den 13. juli kunne unge mennesker fra Hérouville lage tradisjonelle tyske kaker: en Butterkuchen (smørkake) og en Käsekuchen (cottage cheese-kake). De unge ble ledsaget av Lea Kneller, opprinnelig fra Garbsen, tvillingbyen Hérouville Saint-Clair i Tyskland. Mens de lagde oppskriften, ble ungdommene filmet av Hamza som laget en film om verkstedet.

Den 16. juli ble et russisk matlagingsverksted for ungdom ledet av Nina Hervieu, opprinnelig fra Tikhvine, vennskapsbyen Hérouville Saint-Clair i Russland, og Davidée Avan-Youzbacha, som er medlemmer av Association Amitié Solidarité Tikhvine. Ungdommene var i stand til å lage pelmeni (russiske dumplings) og stappe dem med kjøttdeig eller poteter. Til dessert laget de en tradisjonell fruktsalat med jordbær og vannmelon, sesongens frukt i Russland.

Den 17. juli ledet Hanaa Yaquine fra Precious Stones Association og hennes mor Milouda Kourami et marokkansk matlagingsverksted der unge mennesker kunne lage tradisjonelle bakverk: baghrir (1000-hulls pannekaker), baklawas (bakverk laget av mandler og honning), snøballer (små runde fondant kokosnøttkaker). Bakverkene ble servert med myntete.

Samme dag ble videoene fra de unge innbyggerne i Hérouville laget av den tyske oppskriften, tatt 13. juli, sendt på Animation and Youth Pole. Videoer av typiske oppskrifter av unge mennesker fra Tikhvin og Agnam ble også vist. Andre ungdommer som ikke hadde deltatt på kokkekurset fikk se videoene og folkevalgte fra kommunen var også til stede.

tysk mat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

russisk mat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marokkansk mat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *